Vi söker nya medarbetare

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Är du en erfaren, nyfiken byggnadsingenjör?

Vi söker en erfaren byggnadsingenjör med tidigare erfarenhet inom något av följande områden; fuktskador, byggskador, husbesiktning, entreprenadbesiktning, nyproduktion, ventilation, mögel- och/eller inomhusmiljöutredningar.

Vidare tror vi att du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är proaktiv och analytisk, har stort kundfokus och gärna gillar innebandy! B-körkort är ett krav och likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift.

Du kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar, riskanalyser och projektledning i trevliga lokaler i natursköna Solna. Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Vill du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan ”Byggnadsingenjör Solna”. Intervjuer sker löpande.

Hej du fastighets-/drifttekniker som vill utvecklas!

Aquademica söker förstärkning av tekniska utredare, där du främst kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar. Du kommer att få nytta av dina tidigare erfarenheter som fastighets-/drifttekniker men även lära dig nytt och utvecklas hos oss!

Vi vill att du som söker är en positiv, nyfiken, utåtriktad person som trivs att jobba kundorienterat och bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Det du inte kan, tar du reda på! Du är en teknikintresserad problemlösare med bra svenskkunskaper i både tal och skrift som förstår värdet av att vara lösningsorienterad och tycker det är roligt och är intresserad av att tillförskansa dig nya kunskaper.

Förutom kompetens inom fastighet och drift är det meriterande – men inget krav på – erfarenhet inom även något av följande områden; rörfilmning, läckagesökning, termografering, byggnadskonstruktion eller fuktmätning.  B-körkort är ett krav då vi har uppdrag över hela Storstockholm samt angränsande län.

Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Vill du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan ”Fastighets-/drifttekniker Solna”. Intervjuer sker löpande.

Operativ chef till Helsingborgskontoret

Vi tror att du tidigare har haft en arbetsledande roll inom bygg, VVS, fastighetsförvaltning, läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen. Alternativt har du minst fem års erfarenhet från någon av nämnda branscher samt ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som chef i din karriär. Det är meriterande ifall du har några års tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Du har en positiv inställning, ett starkt engagemang och goda ledaregenskaper som gör att du skapar förtroende både internt och externt. Vidare är du en utåtriktad person med ett stort kontaktnät som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad, har goda svenskakunskaper i såväl tal som skrift samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Du kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar, inom vilket du får vidareutbildning av oss, och är även aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du följer upp tidplaner och ansvarar även för egna projekt samt brinner för att bygga upp verksamhet.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se, märk din ansökan ”Chef Helsingborg”

Är du en VVS:are som vill mer?

Är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som känner att du vill utvecklas vidare och ta nästa steg i din karriär? Just nu söker vi en teknisk utredare med inriktning på VVS. Du kommer att arbeta med utredning av rörläckage via vårt kontor i Solna och kommer att få vidareutbildning av oss.

Som person tror vi att du är positiv och utåtriktad samt trivs att jobba kundorienterat och lära dig nya saker. Vidare är du en problemlösare som kan uttrycka dig väl i det svenska språket såväl i tal som skrift. Du är teknikintresserad, analytisk och gillar utmaningar. Du har några års erfarenhet inom något av följande områden:

* VA
* VVS
* Rörmokeri
* Läckagesökning

Erfarenhet av trycksatta rör är ett stort plus! B-körkort är ett krav.

Välkommen att skicka in ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan ”VVS Solna”

Vi söker skadeutredare/besiktningsman till Göteborg

Nu söker vi en Skadeutredare för att förstärka vårt team i Göteborg. Du kommer att arbeta med projektledning, hus- och lägenhetsbesiktningar och skadeorsaksutredningar.

Vi tror att den vi söker tidigare arbetat några år med hus- och lägenhetsbesiktningar, entreprenadbesiktningar etc. Som person tror vi att du är en positiv och utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad med goda svenskakunskaper och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav.

Meriterande utbildningar och kurser: Civilingenjör i samhällsbyggnad, Byggnadsingenjör, mikrobiologi i byggnader, RBK, byggdoktor, utredningsmetodik, fuktmekanik.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se och märk ansökan ”Skadeutredare Göteborg”.

Teknisk utredare med VVS-inriktning till Göteborg

Kanske är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som känner att du vill utvecklas vidare och ta nästa steg i din karriär? Just nu söker vi en teknisk konsult med inriktning på VVS. Du kommer att arbeta med utredning av rörläckage på vårt kontor i Mölndal.

Som person tror vi att du är positiv och utåtriktad och trivs att jobba kundorienterat och lära dig nya saker. Vidare är du en problemlösare som kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Du är teknikintresserad, analytisk och gillar utmaningar. Du har erfarenhet inom något av följande områden:

* VA
* VVS
* Rörmokeri
* Förvaltning
* Läckagesökning

Erfarenhet av trycksatta rör är ett stort plus! B-körkort är ett krav.

Välkommen att skicka in ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan ”VVS Göteborg”

Operativ kontorschef till Aquademica Linköping

Aquademica växer och nu ska vi öppna verksamhet i Linköping, där du som kontorschef blir budget- och resultatansvarig samtidigt som du arbetar operativt i verksamheten. Du är aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt och följer upp att dessa håller tidplaner och ekonomi enligt lagd plan och ansvarar även för egna projekt.

Din bakgrund

Vi tror att du tidigare har haft en ledande roll inom läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som kontorschef i din karriär. Du ska även ha minst fem års erfarenhet från branscher såsom bygg, VVS eller fastighetsförvaltning. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat. Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Aquademica värnar om sin personal och att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att du med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en god förebild för det blivande teamet i Linköping. Du kommer att vara med från grunden med att bygga upp Linköpingskontoret med allt vad det innebär med stöd från HK i Stockholm.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se Märk din ansökan ”Linköping”.

Fukttekniker till  Stockholm

Om tjänsten:
Du kommer främst att arbeta med utredning av vattenskador och läckage. Det är ett krävande arbete och vi ställer därför höga krav på din personliga bakgrund och lämplighet.

Om dig:
Du är en positiv person som trivs att jobba kundorienterat och bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Du är en problemlösare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du teknikintresserad, tålmodig och gillar utmaningar.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom något av följande områden:

– Byggnadskonstruktion

– Fuktskadeutredning

– Fuktmätning

– Läckagesökning

– Termografering

– Drift & VVS

Meriterande utbildningar och kurser:

– Civilingenjör i samhällsbyggnad

– Byggnadsingenjör

– Mikrobiologi i byggnader

– RBK

– Byggdoktor

– Utredningsmetodik

– Fuktmekanik

B-körkort är ett krav. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

 

Aquademica är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskade- och orsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Aquademica arbetar rikstäckande och har även utlandsuppdrag. Vi är marknadsledande när det kommer till området läcksökning.

unnamed (2)
unnamed (1)
unnamed
Back to Top
snabblån