Vi söker nya medarbetare

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Operativ kontorschef till Aquademica i Linköping

Aquademica växer och nu ska vi öppna verksamhet i Linköping, där du som kontorschef blir budget- och resultatansvarig samtidigt som du arbetar operativt i verksamheten. Du är aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt och följer upp att dessa håller tidplaner och ekonomi enligt lagd plan och ansvarar även för egna projekt.

Din bakgrund

Vi tror att du tidigare har haft en ledande roll inom läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som kontorschef i din karriär. Du ska även ha minst fem års erfarenhet från branscher såsom bygg, VVS eller fastighetsförvaltning. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat. Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Aquademica värnar om sin personal och att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att du med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en god förebild för det blivande teamet i Linköping. Du kommer att vara med från grunden med att bygga upp Linköpingskontoret med allt vad det innebär med stöd från HK i Stockholm.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på linkoping@aquademica.se

Kontorschef till Helsingborg

Vi söker efter en operativ kontorschef till vårt Helsingborgskontor. Du kommer operativt att arbeta med projektledning och fuktskadeorsaksutredningar. Du är även aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du följer upp att dessa håller tidplaner och ekonomi, enligt lagd plan och ansvarar även för egna projekt.

Vi tror att du tidigare har haft en ledande roll inom läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen eller minst fem års erfarenhet från branscher såsom bygg, VVS, eller fastighetsförvaltning samt ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som kontorschef i din karriär. Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Du har en positiv inställning, ett starkt engagemang och goda ledaregenskaper som gör att du skapar förtroende både internt och externt. Vidare är du en utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Fuktskadeutredare till Göteborg

Nu behöver vi förstärka vårt Göteborgskontor med en Fuktskadeutredare. Du kommer att arbeta med projektledning och fuktskadeorsaksutredningar.

Vi tror att den som kommer att trivas tillsammans med oss är en positiv, utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav, då du blir placerad på Göteborgskontoret, som ligger i Mölndal, men vårt upptagningsområde är betydligt större än så.

Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Som anställd hos oss arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Skadeutredare till Stockholm

Nu söker vi en Skadeutredare med erfarenhet för att förstärka vårt team i Stockholm. Du kommer att arbeta med projektledning och skadeorsaksutredningar inom specialområde inomhusmiljö. Du kommer även att ansvara för utbildning och utveckling av tjänster i inomhusmiljögruppen Stockholm.

Vi tror att den som kommer att trivas tillsammans med oss är en positiv, utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav, då du blir placerad på Stockholmskontoret som ligger i Solna men vårt upptagningsområde är betydligt större än så.

Som anställd hos oss arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Fukttekniker till Stockholm

Om tjänsten:
Du kommer främst att arbeta med utredning av vattenskador och läckage. Det är ett krävande arbete och vi ställer därför höga krav på din personliga bakgrund och lämplighet.

Om dig:
Du är en positiv person som trivs att jobba kundorienterat och bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Du är en problemlösare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du teknikintresserad, tålmodig och gillar utmaningar.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom något av följande områden:

– Byggnadskonstruktion

– Fuktskadeutredning

– Fuktmätning

– Läckagesökning

– Termografering

– Drift & VVS

Meriterande utbildningar och kurser:

– Civilingenjör i samhällsbyggnad

– Byggnadsingenjör

– Mikrobiologi i byggnader

– RBK

– Byggdoktor

– Utredningsmetodik

– Fuktmekanik

B-körkort är ett krav. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

 

Aquademica är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskade- och orsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Aquademica arbetar rikstäckande och har även utlandsuppdrag. Vi är marknadsledande när det kommer till området läcksökning.

unnamed (2)
unnamed (1)
unnamed
Back to Top
snabblån