Vi söker nya medarbetare

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Klimatsmart företag söker CSI-agent!

Aquademica söker dig som just nu jobbar som drifttekniker eller inom VVS och som känner att du vill vidareutvecklas och göra skillnad!

Vill du jobba med läcksökning i ett företag där du självständigt utvecklar och strukturerar ditt arbete på ett expansivt företag? Vi ger rätt person chansen att utvecklas och växa i en roll som teknisk utredare och ger dig alla verktyg för att lyckas!

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Frukt och kvarg finns för det mesta alltid i kylen och vi laddar inför Vasastafetten nästa år, där vi kommer att delta med tre lag. Utöver det så blir du en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt möta upp våra kunders behov. När andra företag hänvisar till att ”vidare teknisk utredning krävs”, så är det Aquademica som står för den vidare tekniska utredningen! Aquademica är ett miljöprofilerat bolag som hjälper sina kunder att bl.a ta kontroll över sin vatten- och energiförbrukning.

Om dig
Vi tror att du är en teknikintresserad, nyfiken problemlösare som är social, serviceinriktad och inte räds för att ta ansvar. För att bli framgångsrik i din roll som teknisk utredare tror vi att du har tidigare erfarenhet som drifttekniker eller från VVS-, byggnads- eller fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta i en kundintensiv miljö och då det stundtals kommer att vara stressigt måste du kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Förutom kompetens inom fastighet och drift är det meriterande med – men inget krav på – erfarenhet inom även något av följande områden; rörfilmning, läckagesökning, termografering, byggnadskonstruktion eller fuktmätning

Vidare är B-körkort, mycket goda kunskaper i både tal och skrift i svenska samt goda kunskaper i engelska ett krav. Vill du vara med och spela innebandy på tisdagar är det ett plus!

Vill du vara med på vår framgångsrika expansionsresa? Tveka inte, skicka in din ansökan redan i dag via epost till jobb@aquademica.se. Märk din ansökan med ”CSI RÖR”. Intervjuer kommer att ske löpande.

Relationsskapande säljare till Aquademica

Vill du jobba med försäljning i ett företag där du självständigt utvecklar och strukturerar ditt arbete på ett expansivt företag? Vi ger rätt person chansen att utvecklas och växa i en säljande roll, där den enda begränsningen är du.

Dina arbetsuppgifter är att jobba med uppsökande försäljning, där du ansvarar för att skapa nya affärskontakter; från första mötet till leverans, uppföljning och kundnöjdhet. Fokus ligger på att söka upp nya kunder och projekt för lösningar inom läckagelokalisering, inomhusmiljöutredningar och Aquademicas övriga tjänster med hjälp av både telefonen och ute på fält hos kund.

Hos oss får du vara med i en spännande utvecklingsfas, arbeta aktivt och självständigt med att bearbeta nya och gamla kunder. Vi söker en person till Göteborgskontoret och en till huvudkontoret i Solna.

Krav:
• Minst gymnasieutbildning
• Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal och skrift
• B-körkort eftersom resor ingår i tjänsten
• Erfarenhet av B2B-försäljning
• Idrottslig bakgrund är ett plus!

Om oss
Aquademica utvecklar och säljer avancerade lösningar och utredningar inom läckagelokalisering, inomhusmiljö och byggnadsskal. Med våra lösningar och expertis förebygger eller reder vi ut våra kunders problem och fastställer den bakomliggande orsaken.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Aquademica formar framtidens byggen. Vi drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom att utföra riskanalyser i ett tidigt skede. Vi blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom riskanalys och genomförandet av visionen ”noll fel” på alla byggarbetsplatser.

Låter detta intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan i dag via epost till jobb@aquademica.se. Intervjuer kommer att ske löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten snabbt.

 

Är du en erfaren, nyfiken byggnadsingenjör?

Vi söker en erfaren byggnadsingenjör med tidigare erfarenhet inom något av följande områden; fuktskador, byggskador, husbesiktning, entreprenadbesiktning, nyproduktion, ventilation, mögel- och/eller inomhusmiljöutredningar.

Vidare tror vi att du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är proaktiv och analytisk, har stort kundfokus och gärna gillar innebandy! B-körkort är ett krav och likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift.

Du kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar, riskanalyser och projektledning i trevliga lokaler i natursköna Solna. Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Vill du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan ”Byggnadsingenjör Solna”. Intervjuer sker löpande.

 

Operativ chef till Helsingborgskontoret

Vi tror att du tidigare har haft en arbetsledande roll inom bygg, VVS, fastighetsförvaltning, läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen. Alternativt har du minst fem års erfarenhet från någon av nämnda branscher samt ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som chef i din karriär. Det är meriterande ifall du har några års tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Du har en positiv inställning, ett starkt engagemang och goda ledaregenskaper som gör att du skapar förtroende både internt och externt. Vidare är du en utåtriktad person med ett stort kontaktnät som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad, har goda svenskakunskaper i såväl tal som skrift samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Du kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar, inom vilket du får vidareutbildning av oss, och är även aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du följer upp tidplaner och ansvarar även för egna projekt samt brinner för att bygga upp verksamhet.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se, märk din ansökan ”Chef Helsingborg”

Är du en VVS:are som vill mer?

Är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som känner att du vill utvecklas vidare och ta nästa steg i din karriär? Just nu söker vi en teknisk utredare med inriktning på VVS. Du kommer att arbeta med utredning av rörläckage via vårt kontor i Solna och kommer att få vidareutbildning av oss.

Som person tror vi att du är positiv och utåtriktad samt trivs att jobba kundorienterat och lära dig nya saker. Vidare är du en problemlösare som kan uttrycka dig väl i det svenska språket såväl i tal som skrift. Du är teknikintresserad, analytisk och gillar utmaningar. Du har några års erfarenhet inom något av följande områden:

* VA
* VVS
* Rörmokeri
* Läckagesökning

Erfarenhet av trycksatta rör är ett stort plus! B-körkort är ett krav.

Välkommen att skicka in ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan ”VVS Solna”

Vi söker skadeutredare/besiktningsman till Göteborg

Nu söker vi en Skadeutredare för att förstärka vårt team i Göteborg. Du kommer att arbeta med projektledning, hus- och lägenhetsbesiktningar och skadeorsaksutredningar.

Vi tror att den vi söker tidigare arbetat några år med hus- och lägenhetsbesiktningar, entreprenadbesiktningar etc. Som person tror vi att du är en positiv och utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad med goda svenskakunskaper och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav.

Meriterande utbildningar och kurser: Civilingenjör i samhällsbyggnad, Byggnadsingenjör, mikrobiologi i byggnader, RBK, byggdoktor, utredningsmetodik, fuktmekanik.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se och märk ansökan ”Skadeutredare Göteborg”.

Operativ kontorschef till Aquademica Linköping

Aquademica växer och nu ska vi öppna verksamhet i Linköping, där du som kontorschef blir budget- och resultatansvarig samtidigt som du arbetar operativt i verksamheten. Du är aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt och följer upp att dessa håller tidplaner och ekonomi enligt lagd plan och ansvarar även för egna projekt.

Din bakgrund

Vi tror att du tidigare har haft en ledande roll inom läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som kontorschef i din karriär. Du ska även ha minst fem års erfarenhet från branscher såsom bygg, VVS eller fastighetsförvaltning. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat. Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Aquademica värnar om sin personal och att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att du med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en god förebild för det blivande teamet i Linköping. Du kommer att vara med från grunden med att bygga upp Linköpingskontoret med allt vad det innebär med stöd från HK i Stockholm.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se Märk din ansökan ”Linköping”.

Aquademica är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskade- och orsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Aquademica arbetar rikstäckande och har även utlandsuppdrag. Vi är marknadsledande när det kommer till området läcksökning.

unnamed (2)
unnamed (1)
unnamed
Back to Top
snabblån