Hem / Tjänster / Besiktning / Badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning

Besiktning av Badrum / Våtrumsbesiktning

Nyfiken på badrumsbesiktning? En besiktning av badrummet kan göra innan eller efter en renovering, eller vid misstanke om en skada på tätskikt, kakel, plastmatta eller någon annan del av badrummet.
Badrummet är en viktig del av bostaden och allt fler väljer att investera i påkostade ombyggnationer och renovering av badrum. Tyvärr kan ett litet slarvfel från hantverkaren eller rörmokaren under renoveringen innebära stora kostnader för beställaren lång tid efter att badrummet står klart. En vatten- eller fuktskada bli en tråkig och dyr historia för den som drabbas.

Försäkringsbolagen har länge arbetat för hårdare branschregler för att reducera skaderisken. Trots det är det inte bara de äldre badrummen som i dag drabbas av vattenskador. Även de nya, moderna, badrummen är ofta utsatta för vattenskador. För att slippa orosmolnen är det därför viktigt att anlita en oberoende part för att kontrollera badrummets status.

Vi hjälper dig

Aquademica utför besiktning av alla typer av våtutrymmen innan, under och efter renoveringsarbetet. Vi är experter med lång och gedigen erfarenhet av badrumsbesiktningar. Vår utredning kan fungera bland annat som underlag i amband med försäljning eller i försäkringsärenden och ansvarstvister som uppstår i samband med vatten- och fuktskador i badrum. Vi samarbetar med de största försäkringsbolagen och är experter på lokalisering av dolda läckage.

Kontakta Aquademica så kan en besiktningsman för ert badrum komma ut och titta.

Om oss