Varför Aquademica?

Vi är en oberoende utredare, vilket innebär att vi inte har någon vinning i resultatet av våra utredningar. Vi jobbar inte tillsammans med någon underleverantör, vi kan rekommendera några om du behöver den hjälpen; men helst av allt vill vi bara hjälpa dig att hitta och lösa ditt problem så snart det går. Vår trovärdighet är vad som håller oss i toppen av branschen år ut och år in och det fungerar bara om kunden kommer först, alltså du.

Kontakta oss

Misstänker du en fukt- eller vattenskada? Nu är det viktigt att du hittar skadan så fort som möjligt så att den inte växer sig större. Ring eller fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig omgående.

Har du en fuktskada?

Fukt- och vattenskador har en förmåga att dölja sig bakom väggar, under golv och tak. Detta gör det svårt att lokalisera skadans ursprung. Utöver vår expertis, så har vi marknadsledande teknik som låter oss lokalisera skadan utan att behöva åsamka ytterligare skada på fastigheten t.ex. Bryta upp tak eller göra hål i en vägg. Detta minimerar inte bara dina kostnader såklart, det är också ur ett hållbarhetsperspektiv det bästa alternativet. Läs mer…

Vi vill skapa en tillförlitlig skadeorsaksutredning. Vi berättar för dig hur din fastighet mår och vem som bär ansvaret för skadan. Vi är med dig genom hela processen: vi utreder och ger dig en fullständig rapport med åtgärdsförslag. Sen kommer vi och hälsar på för en efterkontroll och säkerställer att skadan är åtgärdad.

Ta gärna del av vår kunskapsbank här på hemsidan om du känner att du behöver läsa på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Ha en fin dag!

Back to Top
snabblån