Vi söker nya medarbetare

Jobba hos Aquademica

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi över 40 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Driven innesäljare / Kundtjänst till HK i Kista

I rollen som innesäljare hos Aquademica ansvarar du för företagets kundtjänst och är “hjärtat” i företaget. Ditt uppdrag är att kunna hjälpa så många kunder som möjligt redan vid deras första kontakt med Aquademica samt att vara länken mellan kund och våra tekniska utredare.

Övriga arbetsuppgifter är att skicka offerter, lägga in bokningar, kunduppföljning av utförda uppdrag, ta fram försäljningsstatistik och rapporter, samt att i ett ev nästa steg ta egna möten med företag för att upplysa och marknadsföra Aquademicas tjänster och utveckla och bibehålla kundrelationer samt arbeta med uppsökande försäljning gentemot nya och i vissa fall befintliga kunder.

Läs mer

Din profil

Vi tror att du passar hos oss om du är en prestigelös person som trivs i en roll som innebär många olika kontaktytor och där du har telefonen, datorn och din serviceinriktning som främsta arbetsverktyg. Vidare har du lätt för att bygga relationer med alla sorters människor, gillar problemlösning samt drivs av att göra både kunder och kollegor nöjda och glada samtidigt som du har skinn nog på näsan att stå fast när det stormar.

Du har helst ca 1-3 års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och kan identifiera dig med Aquademicas ledord; kundfokus, kreativitet och kompetens. Du känner dig inte stressad av att ha många bollar i luften, att skapa egna rutiner och hjälpa till att bygga upp ett företag under stark tillväxt. Ifall du har tidigare erfarenhet av affärssystemet Rekyl och/eller vår bransch är detta ett plus.

Vidare vill vi att du har utmärkta svenskkunskaper samt gärna goda kunskaper i engelska, Office-paketet, CRM-system samt erfarenhet av digitala möten. Körkort är ett önskemål men inte ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag till: jobb@aquademica.se – märk din ansökan “Innesälj”.

Rörinspektör eller VVS:are som vill utvecklas!

Nu söker vi ytterligare en teknisk utredare för att förstärka rörgruppen på huvudkontoret i Solna. Hos oss kommer du främst att arbeta med utredning av läckage på rör- och VVS-konstruktioner samt fuktskador, där bland annat filmning kommer att ingå. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. Vi är ett bra, prestigelöst gäng som sitter i trevliga lokaler i Solna.

Läs mer

Om dig

Vi tror att du gillar omväxlande arbetsuppgifter och arbetsmiljöer, där ingen annan dag är den andra lik. Problemlösning är något du tycker är kul och känner dig sporrad av. Vidare har du stort kundfokus, är analytisk, tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.

B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift samt datavana. Vi vill också att du har tidigare erfarenhet från VVS- eller rörfilmningsbranschen.

Skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan ”Rör Solna”. Intervjuer sker löpande – obs att vi har juluppehåll i just rekryteringsdelen mellan 20/12-2019-7/1-2020.

Läckagedetektiv till Malmö!

Har du ett stort intresse för byggnadskonstruktion? Vill du arbeta på ett expanderande företag med familjär stämning, där du har möjlighet att utforma din egen roll?

Läs mer

Aquademica växer och söker fler medarbetare

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Du blir en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt att möta upp våra kunders behov.

Aquademica växer och söker fler medarbetare. Malmökontoret är nystartat och här har du verkligen chansen att vara med och bygga upp verksamheten och göra skillnad! I din roll som “läckagedetektiv” (teknisk utredare av fuktskador och inläckage) kommer du främst att arbeta ute på plats i fält med undersökning och utredning och ungefär 20% av arbetstiden är förlagd på kontoret i Malmö med rapportskrivning och research.

Aquademicas Malmö-kontor har uppdrag runtom i södra Sverige, vilket innebär att B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper och intresse av byggnadskonstruktion.

Som person är du positiv, utåtriktad, lösningsorienterad och trivs med att jobba kundorienterat. Vidare bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. God kunskap av byggnadskonstruktion, god datorvana och bra svenskkunskaper är ett krav då vi dagligen arbetar med förslag till åtgärder i våra utredningar.

Exempel på meriterande men ej nödvändig erfarenhet och utbildning: Fuktskadeutredning, Fuktmätning, Läckagesökning, Drift & VVS, Byggnadsingenjör, Mikrobiologi i byggnader, Byggdoktor, Utredningsmetodik, Fuktmekanik

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi och är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. I dag är vi 40 anställda och fortsätter att växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område.

Vill Du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till: jobb@aquademica.se och märk ansökan ”inläckage Malmö”. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsens adress

Russgatan 1
212 35 MALMÖ

Arbetslivserfarenhet

Fukttekniker, 2-4 års erfarenhet (meriterande)

Språk

Svenska (krav), Engelska (meriterande)

Kompetenser

Byggnadskonstruktion (krav), Skadeutredningar (meriterande), VVS, fastighetsskötsel (meriterande), Fastighetsdrift (meriterande)

Körkort

B – Personbil

Kontaktpersoner

Claes Lindén, Regionchef Syd

0721950006

Klimatsmart företag söker läckagedetektiv till Stockholm-kontoret!

Aquademica söker dig som just nu jobbar inom byggbranschen och känner att du vill vidareutvecklas och göra skillnad!

Vill du jobba med läcksökning och skadeorsaksutredning i ett expansivt företag, där du självständigt utvecklar och strukturerar ditt arbete? Vi ger rätt person chansen att utvecklas och växa i en roll som teknisk utredare!

Läs mer

Om dig

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Du blir en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt möta upp våra kunders behov. När andra företag hänvisar till att ”vidare teknisk utredning krävs”, så är det Aquademica som står för den vidare tekniska utredningen! Aquademica är ett miljöprofilerat bolag som hjälper sina kunder att bl.a ta kontroll över sin vatten- och energiförbrukning och vår vision är ”noll fel” i byggbranschen.

Vi tror att du är en teknikintresserad, nyfiken problemlösare som är social, serviceinriktad och inte räds för att ta ansvar. För att bli framgångsrik i din roll som teknisk utredare tror vi att du har tidigare erfarenhet från byggnads-, VVS- eller fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta i en kundintensiv miljö och då det stundtals kommer att vara stressigt måste du kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Förutom kompetens inom fastighet och drift är det meriterande med – men inget krav på – erfarenhet inom även något av följande områden; läckagesökning, termografering, byggnads¬konstruktion eller fuktmätning.

Vidare är B-körkort, mycket goda kunskaper i både tal och skrift i svenska samt att du har IT-baskunskaper ett krav.

Vill du vara med på vår framgångsrika expansionsresa och förändra branschen? Tveka inte, skicka in din ansökan redan i dag via epost till jobb@aquademica.se. Märk din ansökan med ”Göteborg”. Intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor? Kontakta Claes Lindén, affärsområdeschef Syd, tel: 072-195 00 06.

Fukttekniker till Stockholm

Du kommer främst att arbeta med utredning av vattenskador och läckage. Det är ett krävande arbete och vi ställer därför höga krav på din personliga bakgrund och lämplighet.

Läs mer

Om dig

Du är en positiv person som trivs att jobba kundorienterat och bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Du är en problemlösare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du teknikintresserad, tålmodig och gillar utmaningar.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom något av följande områden:

– Byggnadskonstruktion

– Fuktskadeutredning

– Fuktmätning

– Läckagesökning

– Termografering

– Drift & VVS

Meriterande utbildningar och kurser:

– Civilingenjör i samhällsbyggnad

– Byggnadsingenjör

– Mikrobiologi i byggnader

– RBK

– Byggdoktor

– Utredningsmetodik

– Fuktmekanik

B-körkort är ett krav. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Fuktskadeutredare till Göteborg

Nu behöver vi förstärka vårt Göteborgskontor med en Fuktskadeutredare. Du kommer att arbeta med projektledning och fuktskadeorsaksutredningar.

Läs mer

Om dig

Vi tror att den som kommer att trivas tillsammans med oss är en positiv, utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav, då du blir placerad på Göteborgskontoret, som ligger i Mölndal, men vårt upptagningsområde är betydligt större än så.

Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Som anställd hos oss arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom något av följande områden:

– Byggnadskonstruktion

– Fuktskadeutredning

– Fuktmätning

– Läckagesökning

– Termografering

– Drift & VVS

Meriterande utbildningar och kurser:

– Civilingenjör i samhällsbyggnad

– Byggnadsingenjör

– Mikrobiologi i byggnader

– RBK

– Byggdoktor

– Utredningsmetodik

– Fuktmekanik

B-körkort är ett krav. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Om oss