Vi söker nya medarbetare

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Aquademica söker teknisk utredare av fuktskador

Har du ett stort intresse för byggnadskonstruktion? Vill du arbeta på ett expanderande företag med familjär stämning, där du har möjlighet att utforma din egen roll?

Aquademica erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Du blir en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt att möta upp våra kunders behov.

Vi växer och söker fler medarbetare. I din roll som teknisk utredare av fuktskador och inläckage kommer du främst att arbeta ute på plats i fält med undersökning och utredning och ungefär 20% av arbetstiden är förlagd på kontoret i Solna med rapportskrivning och research.

Aquademica har uppdrag runtom i Stockholms län och ibland även utanför, vilket innebär att B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper och intresse av byggnadskonstruktion. Som person är du positiv, utåtriktad, lösningsorienterad och trivs med att jobba kundorienterat. Vidare bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. God kunskap av byggnads­konstruktion och bra svenskkunskaper är ett krav då vi dagligen arbetar med förslag till åtgärder i våra utredningar.

Exempel på meriterande men ej nödvändig erfarenhet och utbildning:
– Fuktskadeutredning
– Fuktmätning
– Läckagesökning
– Termografering
– Drift & VVS
– Byggnadsingenjör
– Mikrobiologi i byggnader
– Byggdoktor
– Utredningsmetodik
– Fuktmekanik

Vill Du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till: jobb@aquademica.se och märk ansökan ”inläckage sthlm”. Intervjuer sker löpande. Läs mer om oss på www.aquademica.se

Fuktskadeutredare till Malmö

Nu behöver vi förstärka vårt Malmö kontoret med en Fuktskadeutredare. Du kommer att arbeta med projektledning och fuktskadeorsaksutredningar.

Vi tror att den som kommer att trivas tillsammans med oss är en positiv, utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav, då du blir placerad på Malmö kontoret.

Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av något av följande områden; fuktskador, VVS, energi, ventilation, byggskador, husbesiktning, nyproduktion och el.

Som anställd hos oss arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Skadeutredare till Stockholm

Nu söker vi en Skadeutredare med erfarenhet för att förstärka vårt team i Stockholm. Du kommer att arbeta med projektledning och skadeorsaksutredningar inom specialområde inomhusmiljö. Du kommer även att ansvara för utbildning och utveckling av tjänster i inomhusmiljögruppen Stockholm.

Vi tror att den som kommer att trivas tillsammans med oss är en positiv, utåtriktad person som gillar att arbeta kund- och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt gillar utmaningar. B-körkort är ett krav, då du blir placerad på Stockholmskontoret som ligger i Solna men vårt upptagningsområde är betydligt större än så.

Som anställd hos oss arbetar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag – allt i en utvecklande arbetsmiljö. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på jobb@aquademica.se

Aquademica är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskade- och orsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Aquademica arbetar rikstäckande och har även utlandsuppdrag. Vi är marknadsledande när det kommer till området läcksökning.

unnamed (2)
unnamed (1)
unnamed
Back to Top
snabblån