Vårt Sales Team

Fredrik Abrahamsen

Fredrik Abrahmsén

Sales

Fredrik älskar försäljning och har naturligt lätt för att skapa nya kontakter och relationer. Han har sju års erfarenhet inom försäljning i olika sammanhang. Att bygga förtroende och jobba långsiktigt är något som genomsyrar hans arbete. Fredriks stora intresse är ishockey, efter att ha lagt ”skridskorna på hyllan” är han nu mera (sedan sju år tillbaka) väldigt aktiv som hockeytränare för barn & ungdomar på fritiden. Vid sidan av hockeyintresset är han även en inbiten golfare. Det finns alltid tid för en golfrunda hälsar Fredrik.

Patrik Tjäder

Patrik Tjäder

sales

Patrik är företagets Crossfit-kille och leder den gemensamma lunchträningen som delar av företaget kör tre dagar/vecka. Vid sidan av crossfit-intresset har Patrik 15 års erfarenhet av försäljning i olika sammanhang. På fritiden brinner Patrik för familjen (två barn & fru) samt favoritlagen AIK & Chelsea. Patrik har årskort på Friends och missar aldrig en match.

Victor Hermansson

Victor Hermansson

Sales

Thomas Hjärre

Thomas Hjärre

Customer Relationship

Thomas är företagets ‘’spindeln i nätet’’. Thomas arbetar mycket med försäljning och ansvarar för företagets kundrelationer samt koordinering och uppföljning av uppdrag. På fritiden spenderar Thomas sin tid med vänner & familj. Träning har varit en del av Thomas liv sedan uppväxt och Thomas har genom åren spelat fotboll på elitnivå, främst i Brommapojkarna. Idag har Thomas lagt skorna på hyllan och träningen utförs nu oftast på gym.

Olof Jurgin

Olof Jurgin

Customer Relationship

Olle har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen. Tvekar aldrig att lyfta luren och tar sitt arbete som researcher på största allvar. På fritiden gillar Olle att vara med barnbarnen. Vid sidan av det är Olle en flitig E-sports gamer, främst inom Call Of Duty.

Kontakta Oss

Stockholm

Aquademica, AB.
Björnstigen 85
170 73 SOLNA
TEL VX +46 8 730 1400
MOB DIR +46 72-987 28 05

Göteborg

Aquademica, AB.
Aminogatan 34
431 35 Mölndal
TEL VX +46 8 730 1400
MOB DIR +46 72-987 28 05

Helsingborg

Aquademica, AB.
Berga Allé 1 D
Helsingborg 254 52
TEL VX +46 8 730 1400
MOB DIR +46 72-987 28 05