Varför Aquademica?

Vi är en oberoende utredare, vilket innebär att vi inte har någon vinning i resultatet av våra utredningar. Vi jobbar inte tillsammans med någon underleverantör, vi kan rekommendera några om du behöver den hjälpen; men helst av allt vill vi bara hjälpa dig att hitta och lösa ditt problem så snart det går. Vår trovärdighet är vad som håller oss i toppen av branschen år ut och år in och det fungerar bara om kunden kommer först, alltså du.

Kontakta oss

Misstänker du en fukt- eller vattenskada? Nu är det viktigt att du hittar skadan så fort som möjligt så att den inte växer sig större. Ring eller fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig omgående.

Frågan är: Vill du veta eller gissa?

En läcka i tak eller fasad orsakar ofta fuktskador. Den typ av läckage där vatten tar sig in i en byggnad utifrån kallas inläckage och en sådan läcka upptäcks ibland först efter kraftigt regn, men eftersom det är vanligt att vatten läcker in även vid mindre regnskurar kan läckan vara svårupptäckt. Ett läckage som inte åtgärdas kan leda till fuktskador, som i sin tur kan ge upphov till mögel, röta och svamp. Även själva byggnadskonstruktionen kan påverkas, med söndervittrande fasad och försvagade byggnadskonstruktioner som resultat. Är läckan stor kan den också ge upphov till vattenskador. Läs mer…

Vi vill skapa en tillförlitlig skadeorsaksutredning. Vi berättar för dig hur din fastighet mår och vem som bär ansvaret för skadan. Vi är med dig genom hela processen: vi utreder och ger dig en fullständig rapport med åtgärdsförslag. Sen kommer vi och hälsar på för en efterkontroll och säkerställer att skadan är åtgärdad.

Ta gärna del av vår kunskapsbank här på hemsidan om du känner att du behöver läsa på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Ha en fin dag!

Back to Top
snabblån