Hem / Tjänster / Läcksökning / Rörinspektion

Rörinspektion

Rörinspektion med kamera / filmning av avlopp

Den traditionella metoden för att upptäcka läckage på avloppsrör är genom rörinspektion och filmning av avloppet med hjälp av en avloppskamera, filmteknik och analys. Det är många gånger en bra metod men lokaliserar endast de skador och fel man kan se. En avloppsledning kan dock läcka även om läckaget inte går att upptäcka med blotta ögat, till exempel väldigt små läckage.

Inspektion via avloppsfilming

Aquademica använder unika och beprövade metoder och tekniker för att kunna hitta alla typer av läckage, även de allra minsta. Rörinspektion Vi erbjuder allt från provtryckning av avloppssystem till en komplett läckagelokalisering där rörinspektion endast utgör en liten del. Vi kan hitta såväl stora som små läckage, även om röret är inbyggt i en vägg eller i golvet. Ett läckage på ett avloppsrör medför många gånger även en oönskad lukt, även om avloppsvatten inte läcker ut genom själva hålet. En sådan lukt kan sprida sig i hela fastigheter, långt ifrån själva källan. Vi på Aquademica kan även spåra denna typ av läckage och har löst många luktproblem som uppkommit genom läckage på avloppsrör.

Hör av er till oss på Aquademica så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med att lösa just er frågeställning om avloppssystem och erbjuda avloppsfilmning.

Om oss